Een nieuw initiatief van de Sponsorcommissie

In de afgelopen jaren hebben we als leden van de sponsorcommissie verschillende tennisverenigingen van binnen gezien. Wat ons opviel was dat er in veel clubhuizen een sponsorbord hangt. Een sponsorbord is een bord met namen van leden die de club een warm hart toedragen en jaarlijks een vast bedrag te schenken aan de club.

Ook onze vereniging krijgt zo’n bord met de titel “De vrienden van Helios”.

Voor het bedrag van € 50,- per jaar kun je T.V. Helios steunen en krijg je een eervolle vermelding op dit bord. En wie wil dat nu niet?

Draag jij Helios een warm hart toe?

Meld je dan aan bij een van de leden van de sponsorcommissie:

  • John Sebregts (06-11050126) of
  • Erwin de Wildt (0412-642118)

De eerste 2 namen op het bord zijn al bekend. Pedro van Heumen voor het schenken van de eerste naamplaatjes en Jan Teunissen voor het maken van het sponsorbord. De sponsorcommissie gaat ervan uit dat er nog vele leden dit voorbeeld zullen volgen!

Doel van de opbrengsten

De opbrengsten moeten goed besteed worden. De middelen willen we gebruiken als iets extra’s. Om te voorkomen dat de sponsorleden denken dat het hier gaat om “schenken om het schenken” zal de sponsorcommissie elk jaar in overleg met het bestuur een doel kenbaar maken waaraan dit sponsorgeld wordt besteed. Dan weet je in ieder geval dat je bijdrage goed besteed is.

Ideeën?

Natuurlijk zijn nieuwe ideeën van harte welkom! Hebben jullie na het lezen van deze aankondiging een goed idee waarvoor we de opbrengsten kunnen inzetten? Laat het ons dan weten! Je kunt ook jouw idee achterlaten door ze op een papiertje te schrijven en in de bak te stoppen.

Namens de Sponsorcommissie,

John Sebregts,

Erwin de Wildt