Beste Heliossers,

Vanaf maandag 3 september gaat de bardienst met de Helios sleutelkluis werken:

Dit is een klein kluisje die in de hoek van de hal naast het afhangbord hangt. Deze is toegankelijk door middel van een pincode. Deze pincode wordt in een apart mailtje gestuurd een aantal dagen voor je bardienst. Deze mail is afkomstig van T.V. Helios en het onderwerp van deze mail is ‘Temporary code for access to TV Helios sleutelkluis A23SYD’. Hierin staat de pincode, de datum en tijdstippen wanneer de pincode geldig is.

In de kluis zit de sleutel van de deur naar de kantine en tevens kan deze sleutel voor het alarm gebruikt worden. Als je klaar bent met de dienst, dan moet de sleutel terug in de kluis en dus NIET meer in de brievenbus.

Voor vragen tijdens of vooraf aan je dienst kun je de weekwacht bellen. Deze is voortaan bereikbaar op 06-25128847.

 

LET OP! Je hebt dus je eigen sleutel nodig voor de poort en toegangsdeur.

Mocht je deze sleutel niet meer hebben, dan kun je een nieuwe opvragen bij ledenadministratie@tvhelios.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur TV Helios