Beste Heliossers,

Alle informatie is weer binnen voor de najaarscompetitie 2019 en we willen jullie uitnodigen om jullie teams op te geven. Verderop in het document leest u alle informatie die u nodig hebt om in te schrijven.

!!!!!VOORWAARDE VOOR INSCHRIJVING!!!!!
Alle competitieteams leveren een volledig ingevuld en ondertekend formulier (Bijlage 1) in op uiterlijk zondag 16 juni 2019.

Inleveren kan:
Per e-mail een scan/foto van het inschrijfformulier naar competitiehelios@gmail.com. Op een andere manier inschrijven is niet rechtsgeldig. Via een andere manier wordt uw inschrijving mogelijk niet in behandeling genomen.

Wij zorgen voor standaard ballen: Dunlop Fort All Court. Wilt u andere ballen, dan moet u daar zelf voor zorgen. De competitiecommissie is daar niet verantwoordelijk voor.

Formulier inleveren betekent zonder tegenbericht dat je meedoet. De competitiecommissie regelt geen invallers, dit is de verantwoordelijkheid van het team. De kosten voor het niet komen opdagen of onvolledig opkomen zijn voor het team zelf. Zodra wij jullie ingeschreven hebben zullen we dit ook per mail aan de captain bevestigen. Geen bevestiging gehad betekend dan ook niet ingeschreven.

Mochten er nog vragen zijn dan zijn wij per e-mail bereikbaar:
competitiehelios@gmail.com.

Verdere details in pdf formaat apart bijgevoegd en een handige link naar de KNLTB website met veel extra informatie
• Voor de verschillende speeldata zie datanajaarscompetitie2019.pdf
• Voor visuele weergave competitiesoorten zie competitieaanbod-najaar-2019-oost-brabant.pdf
• Voor meer details mbt competitiesoorten zie aanbod-najaar-2019-incl-klasse-indeling.pdf
• Voor extra uitleg en informatie bezoek dan de website https://www.centrecourt.nl/themas/competitie-en-toernooien/competitie/najaarscompetitie/

aanbod-najaar-2019-incl-klasse-indeling[4452]

competitieaanbod-najaar-2019-oost-brabant[4449]

datanajaarscompetitie2019[4450]