Beste Heliossers,

TV Helios werkt toe naar een gefaseerde en verantwoorde openstelling van het park. Hierbij worden de richtlijnen van het RIVM, de KNLTB en de gemeente Oss gevolgd.

Op dit moment zijn o.a. de regels omtrent het recreatief dubbelen erg onduidelijk. In tegenstelling tot het beleid dat sommige andere clubs voeren, hebben wij besloten het meest recente protocol (dat van de KNLTB) te volgen, wat betekent dat we het dubbelen nog even uitstellen tot we meer duidelijkheid hebben van de gemeente Oss.

Wij verwachten morgen in de loop van de dag meer informatie.
Tot nadere berichtgeving gelden dus onderstaande richtlijnen (protocol KNLTB).

Bij deze het dringende verzoek deze richtlijnen goed door te lezen en te respecteren. Dit in eerste instantie in het belang van de gezondheid van ons allemaal, maar ook om hoge boetes voor u èn de club te voorkomen.

Bestuur TV Helios