Graag willen wij jullie informeren over de te nemen route op het moment dat je een introducé (NIET-LID) mee naar de club wilt nemen. Het gebeurt wel eens dat er mensen op het park tennissen met een of meerdere niet-leden die geen introducépas hebben.
Op het moment dat jullie een introducé willen meenemen is hij of zij natuurlijk van harte
welkom! Wij zouden jullie in dat geval vriendelijk willen verzoeken een introducépas aan te vragen.
De kosten voor een introducépas zijn:
Voor Senioren: € 3,50 per keer
Voor Junioren: € 2,50 per keer
Het aanvragen van een pas is heel eenvoudig:
Wanneer het clubhuis open is, kan deze pas betaald en afgehaald worden aan de bar. In de rechtste lade achter de bar, staat een kistje met daarin een beschrijving én de introductiepassen. Na afloop lever je de pas aan de bar weer in of deponeer je de pas in de gele bus in de hal bij het clubhuis.

Wanneer je een introducé mee wilt nemen buiten de clubhuistijden, stuur dan een mail naar een van de hieronder genoemde contactpersonen. Deze zorgt dat je de een introductiepas in ontvangst kan nemen en dat de poort geopend is. Je betaalt aan de contactpersoon. Na afloop kun je de pas in de gele bus in de hal bij het clubhuis deponeren.

Wanneer je het vermoeden hebt dat iemand geen lid is van TV Helios, maar wel gebruik maakt van de banen, spreek hen hier dan s.v.p. op aan.
Op het moment dat niet-leden gebruik willen maken van onze banen, kunnen ze contact opnemen met een van de hieronder genoemde contactpersonen. (zie ook bij “Verhuur banen”). Wellicht is het voor hem of haar niet duidelijk welke actie ze moeten ndernemen. Bovenstaande kunnen jullie dan naar hen communiceren
De kosten om een baan te huren zijn € 15 per uur.