Vacature Penningmeester

Functienaam: Bestuurslid Penningmeester

TV Helios is op zoek naar een penningmeester. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële beleid en beheer van de vereniging. Samen met de voorzitter en secretaris vorm je daarnaast het dagelijks bestuur van de vereniging.

Algemene Taakomschrijving

  • Verantwoordelijk voor de financiële administratie en het financiële beleid en beheer van de vereniging.
  • Maakt een financieel jaarverslag en stelt de jaarlijkse begroting op
  • Betaalt rekeningen en beheert de bankrekeningen
  • Bijwonen en een actieve bijdrage leven aan de bestuursvergaderingen
  • Is verantwoordelijk voor financiële vraagstukken en afspraken van het bestuur en de commissies.
  • Verantwoordelijk voor de zelfstandige commissie ‘ledenadministratie’ welke zorgt draagt voor de ledenadministratie en het innen van de contributie
  • Pleegt overleg de commissies ‘Inkoop’, ‘Sponsoring’ en ‘Kascontrole’
  • Vormt samen met de secretaris en penningmeester het dagelijks bestuur.

Functie inhoud

Penningmeester

Vind jij het leuk om een vereniging te leiden en te sturen en doe jij dit met een flinke dosis enthousiasme? Dan is TV Helios op zoek naar jou! TV Helios is op zoek naar een penningmeester die zijn of haar spreekwoordelijke handen uit de mouwen steekt. Jij hebt de belangrijke taak om eerste verantwoordelijke te zijn voor het financiële beleid en beheer van de vereniging Je stippelt dit beleid samen uit met het bestuur en bewaakt de uitvoering hiervan.

Wat betekent dit concreet?

Als penningmeester woon je bestuursvergaderingen bij (1x per maand) en ben je verantwoordelijk voor de administratie ( 0,5 - 1 uur per week). Daarnaast ben je het aanspreekpunt van de club als er financiële vragen zijn. Je moet hierbij denken aan budget aanvragen voor toernooien en competities, maar ook betalingen die voor de diverse commissies gedaan moeten worden. Jaarlijks stel je een financieel verslag op en zorg je voor een begroting.

Ook heb je af en toe overleg met andere commissies en sluit je ongeveer 1x per jaar aan bij een commissie vergadering.

Aangezien de penningmeester verantwoordelijk is voor alle inkomsten en uitgaven en dus de totale boekhouding van de vereniging, is het belangrijk dat je beschikt over een goed financieel inzicht.

Wat heb je hiervoor nodig?

Wij stellen geen harde eisen aan onze kandidaat penningmeester. Het is vooral belangrijk dat jij het leuk vindt om deze uitdaging met enthousiasme aan te gaan. Wat je echter wel zal helpen om een goede invulling aan deze rol te geven is wanneer je financieel inzicht hebt en ervaring hebt met een financiële administratie

Heb je nog meer vragen? E-mail: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 635 998

Address

Rusheuvelstraat 9
5346 JH Oss

KVK-nummer

40215083