Over Tennisvereniging Helios

Welkom bij TV Helios

TV Helios is opgericht op 1 april 1947 en is gelegen op sportpark Rusheuvel te Oss. Binnen de vereniging is ruimte voor zowel recreanten als prestatiegerichte spelers. Deelname aan de KNLTB-competitie, aan bondstoernooien, maar ook aan gezelligheidstoernooien is mogelijk voor alle speelsterktes en leeftijden.

Met een eigen clubhuis is het ook na de wedstrijd erg gezellig bij Helios.

Het park

Ons park beschikt over 10 kunstgrasbanen, een kunstgras minibaan en een oefenkooi. Hierdoor is het mogelijk gedurende het hele jaar door gebruik te maken van de banen (m.u.v. sneeuw op de banen). Het clubhuis is elke ochtend en avond geopend m.u.v. de weekenden. Tijdens competities, toernooien en activiteiten is het clubhuis ook in het weekend geopend.

Tennis

Gedurende het hele jaar vinden er vele activiteiten plaats. Naast de voorjaarscompetitie (7 weken), de najaarscompetitie (7 weken), de winteroutdoorcompetitie (7 weken) worden zowel voor de senioren als de jeugd Open Toernooien gespeeld (Blue Pixl Media Helios Open in de tweede week van juli).

Met clubkampioenschappen voor alle leeftijden, vele gezelligheidstoernooien, husselochtenden en -avonden, diverse jeugdactiviteiten en nog veel meer, blijft er voldoende gelegenheid over om vrij te tennissen.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 635 998

Adres

Rusheuvelstraat 9
5346 JH Oss

KVK-nummer

40215083