Kernwaarden TV Helios

 

Gezellig & Bruisend:

We hebben een gezellige en bruisende omgeving op de tennisvereniging. Dit vinden we erg belangrijk. Samen zorgen we voor een gezellige omgeving waar onze leden bij elkaar komen voor allerlei activiteiten. We zetten ons allemaal in voor een goede sfeer. Dit laten we ook buiten onze vereniging graag zien.

Betrokken & Sprankelend:

Onze voelen zich betrokken bij de vereniging. We stralen dit ook buiten onze vereniging uit. We zijn een sprankelende vereniging. Door erg veel levendigheid zijn we fijne vereniging waar iedereen graag komt.

Sociaal & Sportief:

De activiteiten die bij de tennisvereniging worden georganiseerd hebben een sportief en/of een sociaal karakter. Elk lid is verantwoordelijk voor een goede sociale en sportieve omgeving waarin we elkaar behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Tijdens het sporten gaan we uit van het ‘fair play’ principe. Naast de tennissport vinden we sociale gelegenheden erg belangrijk. Een goed verenigingsleven heeft zowel een sterk sportief als sociaal klimaat.

Jong & Oud:

Bij T.v. Helios kan op elke leeftijd gesport worden. Er worden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen, van jong tot oud. Deze sluiten zo goed mogelijk aan bij de behoeften van onze verschillende doelgroepen. Het diverse aanbod op onze vereniging is er voor iedereen.

Thuis voelen:

De vereniging is een tweede thuis voor haar leden. Families komen er samen naar toe voor de sociale en sportieve activiteiten. We maken het gezellig, we behandelen elkaar met respect. Net als thuis is op de vereniging fijn om er te zijn. Samen zijn we de Helios-familie. Voor nu en voor altijd.

Robuust:

Onze vereniging is een gezonde en robuuste vereniging. We hebben onze financiën op orde en we hebben een krachtig en stevig beleid waarmee we een duidelijke koers varen. We weten wat we willen, we kijken vooruit en handelen hiernaar. We werken samen voor succes. Goede communicatie is hierbij van groot belang.

Positief:

We gaan uit van een positieve instelling. Ideeën worden met open armen ontvangen. Feedback en kritiek is opbouwend en zien we als een kans om dingen beter te doen. We gaan positief met elkaar om en tolereren geen negatief of beschadigend gedrag op de vereniging. We spreken elkaar hierop aan.

Open:

De verenigingsdeuren staan altijd open voor iedereen die lid is of lid wil worden. Leden dragen bij aan deze open cultuur door nieuwe leden altijd te helpen wanneer dit nodig is. We zorgen ervoor dat nieuwe leden goed worden ontvangen en snel onderdeel zijn van onze vereniging.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 635 998

Adres

Rusheuvelstraat 9
5346 JH Oss

KVK-nummer

40215083