Tennis Opleiding Togo

Samen Sterker !
TOGO is onafhankelijk en werkt hard aan de ontwikkeling en verbetering van het tennis in Gewest Oss. Door spelers van hetzelfde niveau, maar van diverse verenigingen, samen te brengen en te werken naar het hoogst haalbare creëer je een WIN-WIN-WIN situatie voor zowel de spelers, trainers als de verenigingen. Iedere speler kan trainen op niveau met zoveel mogelijk leeftijdsgenoten. Daarnaast kan men nog steeds competitie spelen, trainen en vrij tennissen bij de eigen vereniging. Hierdoor blijft de binding met de club gehandhaafd en zal de speler de vereniging niet vroegtijdig verlaten. TOGO vindt het erg belangrijk dat de spelers binding met hun eigen vereniging houden, zolang het niveau dit toelaat. De ontwikkeling van de speler staat centraal.

Speler staat centraal
Door deze visie in de praktijk toe te passen blijft het sociale aspect van de tennissport gehandhaafd. Op langere termijn zal er minder verloop zijn van spelers bij verenigingen, waardoor het niveau van de vereniging omhoog gebracht wordt. De speler gaat in deze visie voorop. Als een speler boven de vereniging uitsteekt en deze niets uitdagends meer kan aanbieden, zal TOGO hierin adviseren en begeleiden in een goede oplossing.

Locatie
TOGO is sinds september 2004 gevestigd in tennishal Rusheuvel.
Dankzij deze top thuisbasis is de tennisopleiding verzekerd van continuïteit en heeft het voldoende doorgroeimogelijkheden.

Briljante punten van de tennisopleiding
1. Trainen op één locatie, zowel in- als outdoor .
2. Werken alleen met gediplomeerde tennistrainers.
3. Professioneel en enthousiast inhoud geven aan de training.
4. Persoonlijke benadering, iedere speler is uniek en heeft zijn/haar motivatie.
5. Door spelers samen te brengen met hetzelfde doel presteren zij samen meer dan het maximale!
6. Begeleiding bij toernooivoorbereidingen en het geven van feedback.
7. Leren omgaan met belangrijke onderdelen zoals winst en verlies, samenwerken, discipline, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.
8. Open en eerlijke communicatie naar spelers, ouders, clubtrainers en vereniging, waarbij de speler voorop staat.
9. Onafhankelijk van verenigingen, maar wel samenwerken met deze verenigingen.
10. Gebruik rackets en ballen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 412 635 998

Adres

Rusheuvelstraat 9
5346 JH Oss

KVK-nummer

40215083